Onze merken

Wij werken samen met kwaliteitsvolle merken zoals:

Niko

Bticino

DeltaLight

Modular

Trizo

Nautic

PSM

Elektriciteitswerken buiten

Elektro Van De VeldeGaat het om buitenverlichting aan uw woning, elektriciteitswerken in de tuin of het leggen van elektriciteit in een poolhouse, Elektro Van De Velde zorgt er steeds voor dat alles tot in de details is afgewerkt.

Uiteraard wordt de elektrische bekabeling duurzaam en kwaliteitsvol gelegd met het oog op veiligheid en comfort. Vraag gerust ons advies i.v.m. buitenarmaturen. Wij werken samen met een aantal kwaliteitsmerken die een breed aanbod hebben naar ieders smaak.

 

Ook voor industriële projecten kunt u ons gerust contacteren

Bekijk enkele van onze realisaties hier.

Een verkenning...


Elektro David Van De Velde Elektro David Van De Velde Elektro David Van De Velde Elektro David Van De Velde Elektro David Van De Velde Elektro David Van De Velde

Verdeelborden

Elektrische verdeelborden moeten duidelijk, veilig en betrouwbaar zijn. Wij zorgen steeds voor overzichtelijke en duidelijke verdeelborden met bijhorende verduidelijking. De verdeelkasten bevatten uitsluitend kwaliteitsvolle componenten, om het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk te houden.

Data- en patchkasten

Installeren van data- en patchkasten zowel voor industriële als residentiële projecten behoren ook tot onze mogelijkheden. Wij zorgen er steeds voor dat uw patchkasten en wandverdelers er keurig en verzorgd uitzien met overzichtelijk indeling en benummering.